Recensies

Enkele reacties van  onze gasten:

..….De omgeving is fantastisch voor wandelen. Het landschap is gevarieerd en overal staan mooie huizen. Minstens ieder halfuur is er een nieuw uitzicht en/of andere begroeiing. Daarnaast een grote variatie aan planten en dieren, waar onder herten, een vos en een grote kudde schapen met daarachter een kleine file van auto’s. De stijgingen/dalingen zijn zelden groter dan 100 meter. Dit kan iedereen aan, zeker ook (kleine) kinderen. Je komt regelmatig blaffende honden tegen, gewoon negeren, niets aan de hand. 


.…..We vonden nogmaals jullie huis echt prachtig, zo lekker basic en toch smaakvol. Alhoewel iedereen zich wel ergens kon terugtrekken, zaten we het liefst met elkaar om een van de grote tafels. Wij hebben echt helemaal geleefd in de grange, slechts 1 keer gekookt in de andere keuken bij gebrek aan gaspitten. Van die ruimte hebben we verder helemaal geen gebruik gemaakt, net als de ruimte beneden bij de grange. We vonden het erg leuk te merken dat iedereen toch het liefst gezellig bij elkaar zit.

 

……’t Is een groot, groot huis,dat was echt fijn,  ieder had zijn eigen plekje. Ik had het intieme kamertje in het oude “huis, tussen de struiken door kon ik in de verte kijken…en overal die grote monumentale tafels en stoelen. We hebben er overal aan gegeten en samen gezeten. En als iedereen ging wandelen, was ik dan alleen, op die mooie plek, bovenop de berg, met de bomen en de struiken en vooral de STILTE. Dat was een bijzondere ervaring voor me , die ik nooit meer zal vergeten…alleen met de natuur.

 

......We hadden een morgen regen, maar geen nood. We hebben ons heerlijk vermaakt: verstoppertje gespeeld door het hele huis, met de kinderen. En in de middag konden we weer heerlijk zwemmen. We hadden de slaapkamer op de vide als voorleeskamer gepromoveerd, dus dat was elke keer ook weer een hele happening. En in het bos, aan het terrein grenzend, was het spannend of we  de Gruffalo nog zouden zien..... Een kwartiertje rijden was een meertje met een strand..ook een mooi uitstapje...genieten, genoten...